logo_inbreker-diefstal-overvalRUISBROEK: – Tijdens de vroege avond van 21 juni kreeg de politie een oproep binnen over een fietsdiefstal op heterdaad. De interventieploeg die in buurt was, begaf zich onmiddellijk naar de plaats van het gebeuren. Ter plaatse gaf de melder en tevens getuige het relaas weer en een beschrijving van de twee verdachten. De politie ging op zoek naar de verdachten richting station. Daar konden zij, dankzij de beschrijving van de opmerkzame getuige, de personen lokaliseren en intercepteren. De fiets werd gerecupereerd. In de onmiddellijke omgeving werd ook de sportzak van een van de twee verdachten terug gevonden met daarin knipmateriaal. Beide verdachten werden meegenomen naar het commissariaat voor verhoor en verder onderzoek.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: