logo_inbreker-diefstal-overvalSINT-PIETERS-LEEUW: – dinsdagavond werden er verscheidene inbraken gepleegd in Sint-Pieters-Leeuw.

  • Omstreeks 20u20 hoort een bewoner van de Mollemstraat een harde klap. Er blijkt een steen door zijn dakraam gegooid te zijn. Het dakraam werd ontgrendeld en geopend. Op het moment dat de bewoner de inbraakpoging ontdekt, is er geen spoor meer van de daders.
  • Er werd ingebroken in een woning in de Dageraadstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Een raam op de eerste verdieping werd opengebroken, en de hele verdieping werd doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er precies gestolen is.
  • Omstreeks 23u werd een gelijkaardige inbraak vastgesteld in de Domstraat. Het dakraam werd ingegooid met een steen. De daders maakten onder meer juwelen en computermateriaal buit. De politie onderzoekt de zaak.

Verdachte handeling, persoon en/of voertuig in uw buurt kan u signaleren op het noodnummer 101.
of rechtstreeks bij de lokale politie Zone Zennevallei 02 363 93 00.

%d bloggers liken dit: