2015-09-08-vente-exclusi_RuisbroekVLAANDEREN / RUISBROEK : -Met het oog op de uitreiking van de ‘Onderneming van het Jaar®’ 2015 kondigt EY graag de genomineerden aan voor de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming van het Jaar’ 2015, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. De bedrijven die zich in 2015 finalist mogen noemen zijn: Destiny (Zaventem), Devan Chemicals (Ronse), NGData (Gent) en Vente-Exclusive .com (Ruisbroek). Vlaams minister van Werk Philippe Muyters maakt op dinsdag 20 oktober 2015 de winnaar van de award bekend.

Dit jaar gaat het om een feestelijke editie van de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming van het Jaar’. Het is al de 10de award die uitgereikt wordt. De Vlaamse regering wil met deze prijs een onderneming die veelbelovende groeimogelijkheden vertoont, een hart onder de riem steken. De genomineerden werden gekozen op basis van verschillende selectiecriteria, opgesteld door de professionele jury, onder leiding van Geert Noels.

Vente-Exclusive.com is ontstaan in 2007 en is Benelux marktleider in online verkoop van mode- en lifestyleproducten, met grote kortingen. Een gepassioneerd team legt de focus op klantentevredenheid, innovatie en service en zorgt zo voor een unieke online shopervaring. De voorbije jaren bekroonde het grote publiek de webshop herhaaldelijk met prijzen, waaronder de Award voor Beste Webshop, de BeCommerce Award en een Thuiswinkel Award. Omzet: 60 miljoen Medewerkers: 130

Belgische webshop vente-exclusive.com komt in Franse handen
Gisteren raakte ook bekend dat de Franse koopjessite vente-privée .com een “meerderheidsbelang” genomen heeft in de Belgische sectorgenoot vente-exclusive .com. Dat meldde het Franse bedrijf maandag. De Franse webwinkel wil de activiteiten uitbreiden in Noord-Europa. Er zal een gezamenlijke activiteit komen, voornamelijk bij de bevoorrading. “Meer merken, meer aanbiedingen”, klinkt het.
De Belgische directie blijft aan boord en zal de website autonoom blijven leiden.

%d bloggers liken dit: