SINT-PIETERS-LEEUW: – Elke eerste zaterdag van augustus organiseert de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en Coloma “StraPatZen”, een gratis straattheater festival in het centrum van de gemeente. Ook vanavond konden duizenden mensen genieten van ijzersterke straattheater- en circusacts.
2015-08-01-Strapatzen_Sint-Pieters-Leeuw (82)
2015-08-01-Strapatzen_Sint-Pieters-Leeuw (94)
Het massaal opgekomen publiek genoot van Internationale en Nationale verbazende acrobatieën en andere kunstjes, maar ook van de hartverwarmende voorstellingen met véél humor.
Eén van de uitschieters was ” Sur Mesure” de parking van Coloma was bij hun tweede optreden van de dag te klein om al het publiek een plaatsje te geven om te genieten  van dit multi-skilled circustrio en vijfvoudige vrouwelijke acapella groep. Hun show “fillage” was een unieke combinatie van circus, en live muziek, acrobatiek en instrumenten en dit in een ontzagwekkende show.
Ook het jonge volkje genoot van de verschillende acts maar zij werden nog extra verwend met het kleutercircus, verschillende workshops en maakten al fietstend zelf een uniek eigen schilderij.
Een foto-sfeerreportage met meer dan 100 foto’s:

Deze diashow vereist JavaScript.


De honger en dorst werden gestild aan één van de kraampjes die (multi)culturele gerechten en drank verkochten.
Deze editie waren er ook enkele Leeuwse verenigingen van de partij die een eetkraampje uitbaten om hun kas wat extra te spijzen.
Na de slotact van StraPatZen kon men nog genieten van een klein muzikaal optreden van ‘Punto Diaz’.

%d bloggers liken dit: