NEGENMANNEKE: – Gisteren, vrijdag 31 juli stopte Patrick ‘Jappe’ Verheirstraeten na 6 jaar als caféhouder van ’t Bergsken op in Negenmanneke.
2015-07-31-De-Jappe_18
De Jappe is al 28 jaar sluiswachter in Lembeek. Hij wordt nu 50 jaar en een café uitbaten en zijn job worden te zwaar; Hij wil nu wat meer tijd spenderen met zijn gezin. Zijn vrouw kreeg als afscheidsgeschenk een briefomslag met geld van de klanten. Ze zei : ‘Ik zal jullie allen wel missen en er ze kreeg een luid applaus.’
Om klokslag 12 uur sluiten de Jappe , zijn vrouw en zijn broer die ook regelmatig kwam helpen de deuren.

Deze diashow vereist JavaScript.


Onder andere de RSC Anderlechtfanclub Sporting Boys, de Rode Duivelsfanclub De Leeuwse Diabolo’s en verschillende voetbalploegen en een dartsclub hebben hun vaste stek in het populaire volkscafé New ’t Bergsken Op.

%d bloggers liken dit: