2015-03-28-affiche_Gympie-dance-show_High-DefinitionSINT-PIETERS-LEEUW: – VZW Gympie pakt uit met een heuse dansshow. Deze turn- en dansvereniging uit Sint-Pieters-Leeuw is al 21 jaar actief. De choreografen organiseren voor het 5de jaar op rij een dansstage tijdens de zomermaanden. Maar dit, noch hun jaarlijks Lentefeest in Sporthal Braillard in Ruisbroek kon hen dit jaar temmen. Zo kwamen ze tot het idee om de turnmatten even in te ruilen voor de planken van G.C. de Zandloper te Wemmel. Hun allereerste dansshow kreeg de naam ‘High Definition’ en heeft plaats op zaterdag 28 maart 2015 om 20u. De 379 beschikbare tickets waren in een wip uitverkocht!

Het belooft een geweldig spektakel te worden. Originaliteit en entertainment zullen troef zijn gedurende deze 2 uur durende show. Het publiek zal ongetwijfeld verbluft zijn door de mooie choreografieën, de knappe lichtshow, de projecties, de prachtige kostuums en uiteraard door de +/- 80 dansers die jong en oud een onvergetelijke avond zullen bezorgen. Iedere choreograaf heeft zijn specialiteit en dit vertaalt zich dan ook in een zeer gevarieerde show met een mix van verschillende stijlen: Hip Hop, Ballet, Jazz, Hedendaags, Trance, Bollywood, Ragga, Country, Cabaret…

Iedereen (j/m, m/v) is van harte welkom in de lessen:

Jazz 1 initiatie (4+) – Jazz 1 beginners (6+) – Jazz 1 gevorderden (8+) – Jazz 2 (10+) – Jazz 3 (14+) – Klassiek Ballet (8+) – Hip Hop beginners (10+) – Dans Volwassenen (allerlei stijlen). Tevens is er de mogelijkheid om na auditie de wedstrijdgroep te vervoegen.

Het enthousiaste trainersteam bestaat uit: Sandy Neuteleers, Evy Neuteleers, Charlotte Reynders, Margot Vos & Christine De Paepe
Meer info over de lessen en over Gympie: www.gympie.be.

%d bloggers liken dit: