2013-09-22-opendeur-LDC_Negenhof_04ZUUN: Donderdag 19 maart 2015 om 14.00 uur brengt Rudy Tastenoe in primeur zijn project “Zing mee met Rudi” in het Woonzorgcentrum zilverlinde.

Rudy Tastenoe: ‘Op mijn vijftiende ben ik voor de eerste keer als jonge Ket gaan optreden in een rusthuis. Dit heeft me toen zo emotioneel aangegrepen dat ik zeker wist dit mijn hele leven te blijven doen. Nu bijna 40 jaar later doe ik het nog steeds en besef ik maar al te goed hoe enorm de bewoners daar naar uitkijken!!
Hoe erg ze dit apprecieren en er plezier aan beleven, niet alleen het spelen en zingen van deuntjes maar ook e klapke doen met hen, voelen dat ze nog belangrijk zijn op deze wereld en dan krijg je hun reacties: dit mag alle dagen voor ons, effe weg van onze zorgen en problemen … .
En dan komen we tot de essentie van de zaak. Meestal is er heel weinig budget voorzien voor animatie en entertainment voor de bewoners in rusthuizen en dat zal er zeker niet op verbeteren!’
 2015-03-17-zing-met-Rudi_50-meezingers
Rudy Tastenoe: ‘Dit is mijn project voor 2015. Zing mee met Rudi deel 1
Een muzikaal optreden verzorgen van een uurtje in zoveel mogelijk rusthuizen en dit volledig gratis.
De bewoners krijgen een boekje (luxe uitvoering) als geschenk dat ze mogen houden en waar ze achteraf nog heel veel plezier zullen aan hebben, met 50 meezingers: met de liedjesteksten, foto’s van de artiesten, mopjes, gedichtjes en foto’s van mezelf.
Via deze weg wil ik David Janssens directeur Makro St-P-Leeuw, BellTours en Casy,  bedanken voor de sponsoring van mijn nieuw project “Zing mee met Rudi” . Alsook de mannen Bjorn Vanzeebroeck en Gerry Denayer voor het ontwerpen en maken van het boekje.’

%d bloggers liken dit: