SINT-PIETERS-LEEUW: – De leerlingen van Den Top kunnen sinds deze week een kamp bouwen.
2015-03-10-kamp-bouwen_Den-Top_04
Het opzet is heel simpel: de leerlingen krijgen per klas om de beurt een week tijd om een kamp te bouwen. Ze krijgen hiervoor takken en touw, en daarmee moeten ze het doen.Uiteraard vrijblijvend, wie dit niet wil doen moet niet. Op het einde van de week wordt het kamp afgebroken en leggen ze het hout en de touwen terug klaar voor de volgende klas.‘ vertelt directrice Hilde Van Onsem. ‘Het 6de leerjaar mocht de spits afbijten en ze vonden het super. Vrijdag is het hier carnaval op school en de kinderen van het 6de hebben gevraagd of ze in hun kamp hun frietjes mochten op eten.

Deze diashow vereist JavaScript.


UPDATE: Op maandag 16 maart kwam ook het jeugdjournaal Karrewiet een kijkje nemen naar dit leuke initiatief:
www.ketnet.be/karrewiet/17-maart-2015-kampen-bouwen-op-school

%d bloggers liken dit: