SINT-PIETERS-LEEUW: – In het weekend van 6 maart gingen 17 animatoren van speelplein ‘De Leeuwtjes’ samen op SMOS. SMOS is een vormingsweekend in de Hoge Rielen voor alle (hoofd)animatoren van de Vlaams-Brabantse speelpleinen. De animatoren volgden er verschillende vormingssessies en stoomden zichzelf klaar voor de zomervakantie.
2015-03-09-17-LEEUWSE-ANIMATOREN-OP-SMOS
De zomer lijkt nog veraf maar enkele animatoren van Sint-Pieters-Leeuw bereiden zich nu al voor om deze zomer een TOPspeelplein te verzorgen. Afgelopen weekend trokken ze hiervoor naar Kasterlee waar een vormingsweekend plaatsvond, georganiseerd door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerking.

De animatoren kregen een overvol programma aangeboden; van toneeltjes uitschrijven tot grote activiteiten uitwerken, unieke vormingssessies, samen plezier maken en teambuildende activiteiten. Zaterdagavond werd er een tirolfuif georganiseerd waar iedereen helemaal uit de bol kon gaan. De animatoren van Sint-Pieters-Leeuw kwamen moe maar tevreden terug en zijn – meer dan ooit – helemaal klaar voor de komende speelpleinwerking!

%d