NEGENMANNEKE: – In het Lokaal Dienstencentrum Negenhof stelt Steven Kraghmann zijn wereldwijd getrokken foto’s voor in een fototentoonstelling en dit nog tot tot en met 31 mei 2015.
2015-03-06-steven
Steven leeft en werkt in de Verenigde Staten en is gepassioneerd door fotografie. Hij is afkomstig uit Vlezenbeek waar zijn ouders Jeanine Van Volsem en Gilbert Kraghmann nog steeds wonen. In het Negenhof is een selectie te zien van de foto’s die hij maakte tijdens onder andere reizen in Amerika.

Het is Steven zijn intentie om mensen te inspireren en hen bewust te maken van hun vreugde en onmetelijk potentieel. Door zijn fotografie hoopt hij het bewustzijn van de mensen aan te wakkeren en hen te helpen met het herkennen van de levendige wijsheid van schoonheid, vrede en harmonie die men terug kan vinden in de natuur.
Indien u interesse hebt een exemplaar te kopen, gelieve dan contact op te nemen met Gilbert Kraghmann of Els Aerts van het dienstencentrum.

%d bloggers liken dit: