2015-04-01-affiche-buitenschoolse-kinderopvang-paasvakantieSINT-PIETERS-LEEUW: – Sinds januari stapte de jeugddienst over op een nieuw online inschrijvingssysteem voor de buitenschoolse kinderopvang tijdens de vakantieperiodes en voor de speelpleinwerking in de zomer van 2015.

Afgelopen week, tijdens de krokusvakantie, werden tientallen kindjes opgevangen in de gemeentelijke basisschool De Wegwijzer. ‘Ouders reageren overwegend positief op het nieuwe online inschrijvingssysteem’ laat schepen voor Jeugd, Bart Keymolen, weten. ‘We merken dat de ingeschreven kinderen ook effectief aanwezig zijn, wat in het verleden niet altijd zo was. Op die manier kunnen we een juiste personeelsinzet garanderen.’

De inschrijvingen voor de opvang tijdens de paasvakantie zijn al een tijdje lopende, wie zijn of haar kind nog wil inschrijven, kan daar best snel werk van maken. Inschrijven kan tot een week vooraf via www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd, maar het aantal plaatsen is beperkt.
Tijdens de paasvakantie gaat de buitenschoolse kinderopvang door in de gemeentelijke basisschool ’t Populiertje met als thema ‘van Afrika tot in Amerika’.
Wil je nu al inschrijven voor de speelpleinwerking in de zomer, dat kan! Ga naar www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd. Log in (of registreer je gezin-account en kind(eren)) en koop je inschrijvingsticket online.

Wie niet over een computer beschikt of problemen ervaart bij het inschrijven, is van harte welkom bij de jeugddienst tijdens de openingsuren (of op afspraak). Wil je meer info? 02 370 28 81/86 ofbko@sint-pieters-leeuw.be.

 

.

%d bloggers liken dit: