SINT-PIETERS-LEEUW: – Met meer dan 400 waren de “oranje”  Leeuwse supporters die zaterdag naar het sportpaleis afzakten om te supporteren voor volleybalclub Asse-Lennik van de Oudenaakse coach Johan Devoghel tijdens de historische bekerfinale volleybal Asse-Lennik – Antwerpen.
2015-02-21-bekerfinale-volley_04
Verscheidene bussen vertrokken vanuit Leeuw naar Antwerpen voor een uitzinnig volleybalfeest.
13.000 toeschouwers zagen hoe Asse-Lennik de eerste prijs in tweeëntwintig jaar tijd kon binnenhalen. De makke titelverdediger Antwerpen moest op eigen bodem met een 3-0-nederlaag (25-20, 25-17 en 25-9) afdruipen.
Asse-Lennik wint zo voor de vierde keer de beker na eerdere eindzeges in 1985, 1992 en 1993.

Deze diashow vereist JavaScript.


foto’s: facebook en twitter

Johan Devoghel,coach Asse-Lennik: “Dit doet enorm deugd, want wij werken keihard. Soms met beperkte middelen. Zo’n trofee als beloning is superleuk. Het is een verdiende overwinning. Dit is een ongelooflijk gevoel. Vanavond gaan we vieren, morgen nagenieten, en vanaf maandag denken we aan de volgende match tegen Guibertin.”

Een uitgebreid videoverslag van de Leeuwse trip naar Antwerpen krijg je maandagavond te zien in RINGtv-Sport.

%d bloggers liken dit: