RUISBROEK: – De sportdienst van Sint-Pieters-Leeuw organiseert tijdens deze krokusvakantie weer een onvergetelijk kleuter- en omnisportkamp voor kinderen tussen 3 en 14 jaar in het sporthal AJ Braillard in Ruisbroek.
2015-02-18-krokusvakantie_omni-sportkamp_05
Heel wat kinderen zijn elk jaar trouw op post om weer deel te nemen aan deze omnisportkampen waar ze kunnen proeven van heel wat verschillende sporten. Toen we deze voormiddag een kijkje gingen nemen kregen de oudste groepen een initiatie trefbal, cricket en basketbal.
De allerjongsten waren naar het zwembad getrokken voor heel wat waterpret.

Deze diashow vereist JavaScript.


Ook tijdens de paasvakantie is er een omnisportkamp in Ruisbroek van 13 tot 17 april 2015.
Alle info + inschrijven via de gemeentelijke site: www.sint-pieters-leeuw.be/content/content/record.php?ID=417

%d bloggers liken dit: