2015-01-29-kyoto-pajottenlandSINT-PIETERS-LEEUW: – Kyoto in het Pajottenland van het educatief centrum de Paddenbroek in Gooik organiseren op woensdag 4 februari 2015 om 19u30 een contactavond over dak- en muurisolatie in kasteel Coloma Jozef Depauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw.

Op deze avond komen de geselecteerde aannemers hun aanbod binnen de groepsaankoop voorstellen. U kan vervolgens meer vragen aan hen stellen en eventueel vragen om langs te komen om een gratis en vrijblijvende offerte op te maken volgens de groepsaankopen. Deze offertes worden door Kyoto in het Pajottenland gecontroleerd.

Meer informatie over deze en andere acties rond energiebesparing en energieopwekking vindt u op de website www.kyotoinhetpajottenland.be of in het Educatief centrum De Paddenbroek te Gooik via 02/306.45.62 of op info@paddenbroek.be

%d bloggers liken dit: