SINT-PIETERS-LEEUW: – Op vrijdagavond 23 januari zakten een 200-tal leden en sympathisanten van N-VA Sint-Pieters-Leeuw af naar Laekelinde voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.
2015-01-23-nieuwjaarsreceptie_04
Burgemeester Luc Deconinck blikte terug op een geslaagd 2014 en somde de uitdagingen en plannen op voor 2015. Hij wenste alle aanwezigen, maar ook alle 33.000 Leeuwenaren het allerbeste voor de toekomst.

Kersvers kamerlid Manuela Van Werde, afkomstig uit Hamont-Achel en woonachtig in Antwerpen, vertelde over haar ervaringen in 2014, waar ze de overstap van de VRT naar de politiek maakte. “Een tsunami van nieuwe en boeiende gebeurtenissen”, zo gaf ze aan.
Ze besloot met de oproep om allemaal één goed voornemen aan ons lijstje toe te voegen. “Aan alle ouders en grootouders, laat je kinderen en kleinkinderen een paar keren in het jaar kennis maken met cultuur. Het is op jonge leeftijd dat je dit meepikt voor de rest van je leven. Een boek, een optreden, een kunstwerk, een film,…het verrijkt je zicht op de wereld en verhoogt de kans op engagement en sociale participatie.”

Deze slideshow vereist JavaScript.


Een live bandje zorgde voor de muzikale invulling.
Zij begonnen met aangename achtergrondmuziek, maar naar gelang de avond vorderde, ging het crescendo. De dansvloer geraakt goed gevuld en de nieuwjaarsreceptie eindigde als een waar dansfeest met veel ambiance.

%d bloggers liken dit: