SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de eindejaarsperiode wordt het stilaan een traditie voor de 4 de keer organiseerde vzw Renkoekoek een gezellige aflossingswedstrijd voor jong en oud in de charmante sfeer van de kerstdagen.
2014-12-26-4de-kerstcorrida_11
De eerste 9 ronden mogen willekeurig verdeeld worden over de 3 teamleden.In de wisselzone wordt een kerstmuts doorgegeven. De laatste en 10e ronde wordt samen afgelegd met de 3 teamleden. Samen loopt elk team 12,3km.

Bij de Corrida gaat het uiteraard om veel meer dan snelle tijden. Dat heeft te maken met de ambiance, die eerder feestelijk dan competitief is, maar ook met het parcours dat de lopers dwars door het centrum van Sint-Pieters-Leeuw naast het kerstdorp en door het Colomapark brachten.
Winnaars bij de volwassenen werd het Olympic Running Team met coach Tim Moriau en ploegmaats Vierendeels en Collin. Een dikke proficiat ook aan alle kinderen en families die meeliepen!

2014-12-26-4de-kerstcorrida_05Dat de leden van vzw Renkoekoek het hart op de juiste plaats hebben bewezen ze ook gisteren. Zo stond de Kerstcorrida in het teken van Friends & Scream United, afgekort FriS, een sportvereniging voor kinderen en volwassenen met een beperking uit de regio.
En ook Fris zelf liep mee met deze kerstcorrida

Schepen van sport Jos Speeckaert was reeds voor het 4de jaar op rij trouw op post. Dit jaar was hij niet alleen ook burgemeester Luc Deconinck had zich voor de eerste keer ingeschreven samen met schepenen Jan Desmeth en Gunther Coppens.

Deze diashow vereist JavaScript.


2014-12-26-kerstcorrida-uitslagen

%d bloggers liken dit: