2013-03-02-kooklessen-voor-mannenZUUN: – Ook in 2015 organiseert KWB-Zuun een reeks van vier “Kooklessen voor mannen”.

Deze gaan door op donderdagen 8 januari, 22 januari, 5 februari en 14 februari 2014 in het lokaal “Trapken Af”.
Het aanvangsuur van de 3 eerste avonden is om 18u00, de laatste kookles op zaterdag 14 februari begint om 14u00 zodat men tijdig het “Valentijns”-feestmenu voor onze partners kan presenteren om 18u00.
Deze lessenreeks zal gericht zijn op beginnende keukenpieten samen met al iets meer ervaren maar toch nog ‘groene’ chefs. We spraken reeds onze “huischef” aan, Toon Devillé, die opnieuw bereid is gevonden om ons bij
te staan bij de bereidingen van voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
Zoals gewoonlijk zal de laatste kookles gehouden worden in het kader van Sint-Valentijn. Onze benieuwde partners worden dan mee aan de feestdis uitgenodigd om de culinaire meesterwerken en de perfecte ‘cuisson’ van hun partner te komen bewonderen, te proeven en wie weet, te smaken…
kwb-logoKostprijs voor de lessenreeks bedraagt € 50,00 per persoon.
Inschrijven en betalen doe je best tijdig bij Eric Quyssens, uiterlijk tot 5 januari 2015
Eric Quyssens, G. Wittouckstraat 217, tel. 0497.359.499, ericquyssens@base.be

%d bloggers liken dit: