PAJOTTENLAND: – Nog geen idee welk cadeautje je wil kopen voor de kerst- en nieuwjaarsdagen? Laat je dan inspireren door ‘Lekkers uit het Pajottenland’. Net als vorig jaar pakt de coöperatie uit met een reeks eindejaarspakketten.
2014-12-13-eindejaarspakket_lekkers-uit-het-Pajottenland_2014 2014-12-13-eindejaarspakket_lekkers-uit-het-Pajottenland_2014b 2014-12-13-eindejaarspakket_lekkers-uit-het-Pajottenland_2014c
De feestelijke streekgeschenken zijn te bestellen via de webwinkel www.lekkersuithetpajottenland.be van de coöperatie. Daarnaast zullen de geschenkmanden ook in de rekken staan in meer dan tien winkels in de streek, voor de zachte prijs van 19, 27 of 35 euro.
Elk pakket bevat naar goede gewoonte voor ieder wat wils:bieren, sappen, olie, honing, pralines, enzovoort.

Snoepen van de streek
Recent voegde Lekkers uit het Pajottenland een aantal producten van confiserie Pascaline uit Halle toe aan het assortiment, zoals de heerlijke, ambachtelijk geproduceerde bonbons en smeerpasta’s. Je vindt ze in een tiental verkooppunten in de streek en in een reeks Carrefour-winkels(waaronder die in Oudergem, Waterloo en Bierges).
2014-01-21-witloofboer-Rudi-Basteleus_Sint-Pieters-LeeuwIn diezelfde winkels vind je sinds kort ook het grondwitloof van Rudi Basteleus uit Sint-Pieters-Leeuw in gezins-verpakkingen van 2 kg en een kleurrijk assortiment van zeven kruidenazijnen van Duizendblad: dille, dragon, citroenverbena, basilicum, shiso, Oost-Indische kers en bergamot. De kruiden en tisanes van Duizendblad en het witloof van Rudi Basteleus liggen bovendien ook in de eerste winkel van Cru, het nieuwe verswinkelconcept van Colruyt Group. Dat concept gaat prat op samenwerkingen met boeren en producenten die ‘de hoogst mogelijke ambachtelijke kwaliteit’ produceren. En die komt ook uit het Pajottenland!

Alle info: www.lekkersuithetpajottenland.be

%d bloggers liken dit: