geen-ekectriciteit_black-out_stroompanneSINT-PIETERS-LEEUW: – Rond 20 uur viel de stroom uit in Negenmanneke, Vlezenbeek, Ruisbroek, Zuun, Dilbeek, Itterbeek, Lot, Alsemberg, Drogenbos en Ukkel.
Eandis is op de hoogte van de problemen.

UPDATE: 20u20: In de meeste straten is er terug stroom.

De getroffen straten in Sint-Pieters-Leeuw volgens Eandis:

BEGONIASTRAAT, BEZEMSTRAAT, BREEMPUT, BRUSSELBAAN, CALLENBERG, DAGERAADSTRAAT, DAUW-DEFOSSEZLAAN, JACHTHOORNSTRAAT, JACHTVELD, JAGERSDAL, KASTEELSTRAAT, KORTVONDELWEG, MOLLEMSTRAAT, PEREBOOMSTRAAT, RATTENDAAL, RIJSVELDWEG, VLEZENBEEKLAAN, ZONNEWEELDE
APPELBOOMSTRAAT, BEERSBRUGSTRAAT, BEEVAARTWEG, BORRESTRAAT, CORTENBROECKLOS, DOMSTRAAT, DORP, ELSWEG, GEMEENTEPLEIN, GROENSTRAAT, HERDEWEG, KAMSTRAAT, KAPELLESTRAAT, KAPELLEVELD, KLEINE SCHREINWEG, KLEIN-NEDERSTRAAT, KLOKKEVELD, KONIJNESTRAAT, LAUDINNESTRAAT, LENNIKSEBAAN, LENNIKSEWEG, LINDELAAN, NEDERSTRAAT, PAPENWEG, PARIJSSTRAAT, PAUL VELDEKENSSTRAAT, PEDESTRAAT, POSTWEG, REUZENSTRAAT, SCHALIESTRAAT, SCHREINSTRAAT, SINT-ANNASTRAAT, STEENBERGSTRAAT, VLEZENBEEKLAAN, ZEYPESTRAAT

UPDATE 1: 20u20: In de meeste straten is er terug stroom.
UPDATE 2: De oorzaak was een hoogspannings probleem in de centrale in Drogenbos. Daar had een transformator zichzelf uitgeschakeld.

3 comments

  1. Ook in de Gieterijstraat in Ruisbroek…Zoals Maryse we hebben gezegd dat we de eerste waren voor den “blackout” te testen !

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: