2014-10-21-shopping-awardsSINT-PIETERS-LEEUW: – De Belgian Luxembourg Council of Shopping Centers (BLSC) hebben vanavond in Brussel de winnaars bekendgemaakt van de “SHOPPING AWARDS 2014”. Voor de zesde opeenvolgende keer beloont de BLSC daarmee shopping centers en retail parks die uitblinken door innovatie en vernieuwende aanpak.
De Sustainability Award werd gewonnen door Retail Park Pajot (owner/management : Redevco/Devimo Consult) aan de Bergensesteenweg 65 in Sint-Pieters-Leeuw.
2013-03-28-shopping-Pajot_opening
De Sustainability award die gewonnen werd door Shopping Pajot legt de nadruk op het integreren van duurzaamheid en ecologie. Alle Shopping Centra en Retail Parks kwamen voor deze Award in aanmerking.

Voor de Best Shopping Center Award doet de BRLW een beroep op een internationale jury van experts uit Frankrijk, Nederland en Scandinavië. Deze wordt voorgezeten door Koen Nevens (managing partner Cushman & Wakefield). Dezelfde internationale jury kent ook de prijs Best Retail Park toe.

Uit het juryverslag van De Sustainability award:
Retail Park Pajot is een van de weinige retail parken dat gaat voor een officiële BREEAM-certificering. BREEAM is een duurzaamheidstandaard die ontwikkeld is in de UK, en nu ook in België als dé referentie wordt gezien. De inspanningen van Retail Park Pajot liggen in lijn met het internationale beleid van Redevco op vlak duurzaamheid.
2013-03-28-shopping-Pajot_gallerij 2013-03-28-shopping-Pajot_delhaize
Shopping Pajot telt 22 winkels.
Ze bieden je sinds 28 maart 2013 (Zie artikel)  op een oppervlakte van 28.000m2 een mix van warenhuizen, schoenwinkels, elektroketen tot kledingzaken en beschikken over 940 parkeerplaatsen.
Meer info:  www.shoppingpajot.be .

Shopping Awards 2014
Shopping Centers: WIJNEGEM SHOPPING CENTER, Wijnegem
Retail Parks: D-DEINZE, Deinze
Sustainability: RETAIL PARK PAJOT, Sint-Pieters-Leeuw
Retailers New Concept: CONCEPT FASHION STORE
Retailers New on the BELUX Market: FLYING TIGER
Retailers Best Website:DECOVRY
Retailers Inspirational Concept Award: TWIGGY

%d bloggers liken dit: