RUISBROEK: – De gemeente Sint-Pieters-Leeuw organiseerde vandaag zijn jaarlijks seniorenfeest. Doordat de sporthal Wildersportcomplex tijdelijk gesloten is werd er uitgeweken naar sporthal AJ Braillard in Ruisbroek.
2014-10-08-seniorenfeest (14)
Schepen van senioren Luc Vanruysevelt verwelkomde iedereen en bedankte alle Leeuwse diensten die het mogelijk gemaakt hadden op dit seniorenfeest op een week tijd noodgedwongen van locatie te veranderen.
Want buiten het plaatsen van stoelen en tafels voor 800 mensen komt er nog veel meer kijken bij de organisatie van zo’n evenement. Zo moet alles in orde zijn voor de veiligheid, werd er een beschermfolie op de sportvloer gelegd, zijn er verschillende bussen ingelegd en voor senioren met een beperking werd aangepast vervoer voorzien,…

Dit jaar was er een optreden van Danny Fabry voor alle Leeuwse 60-plussers.
Met hits als ‘Bij jou voel ik me nooit alleen’, ‘Ca c’est la vie’ en ‘Volare’ kreeg Danny er meteen de sfeer in.
Verder werd er een hapje gegeten en gedronken alvorens de beentjes te strekken op de dansvloer.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: