NEGENMANNEKE: – Vanavond had in de parochiezaal Sint-Steven in Negenmanneke de vernissage plaats van de jaarlijkse tentoonstelling van “Pro Arte”.
2014-10-03-tt-pro-arte_13
Al 26 jaar is Pro Arte actief in Sint-Pieters-Leeuw. De laatse jaren wist de kunstkring zich te onderscheiden door zijn grote diversiteit aan kunstvoorstellen : schilderkunst, beeldhouwwerk, glas in lood, keramiek, poëzie, wenskaarten, kantwerk en grafische kunst.

Schepen van Cultuur, Jan Desmeth loofde tijdens zijn toespraak de aanwezige kunstenaars:’Jullie creëren en toveren pracht. Allemaal uit jullie artistieke hoed, telkens weer verrast mij de variatie in stijl en kunstvormen, elk jaar opnieuw leveren jullie een bijzondere bijdrage aan het culturele leven van Sint-Pieters-Leeuw. Proficiat daarvoor!

De tentoonstelling is geopend op zaterdag 04 en zondag 05 oktober 2014 van 10.00 uur tot 20.00 uur.
Voor de fijnproevers zal het cafeetje ook open zijn.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: