SINT-PIETERS-LEEUW: –  Half augustus begon men reeds met de ontmanteling van het  Wilgenhof gebouw in centrum van Sint-Pieters-Leeuw. Deze week begon de afbraakfirma dan met de sloop van het gebouw om er nadien een tijdelijke parking aan te leggen.
sloopwerken Wilgenhof Sint-Pieters-Leeuw
Aansluitend op de afbraakwerken zullen de gemeentelijke diensten in eigen beheer het terrein aanleggen als tijdelijke parking met een minimaal budget.
De tijdelijke parking zal 118 plaatsen opleveren en kan gebruikt worden door de ouders van de kinderen van beide scholen in het centrum, de klanten van de handelaars aan de Rink, de bezoekers van de vrijdagmarkt, enzovoort.

Deze diashow vereist JavaScript.


Tot 2011 bleef het Wilgenhof gebouw bewoond met een 80-tal bewoners (zie artikel 09/11/11), die dan allen verhuisden naar het nieuw opgetrokken gebouw WZC Zilverlinde in Zuun.

%d bloggers liken dit: