2014-08-29-flyer-start-seizoen_leeuwse-turnkringSINT-PIETERS-LEEUW: – vanaf 1 september 2014 start het nieuwe seizoen van de Leeuwse Turnkring. Ze bieden een brede waaier aan turn- en dansvormen aan, dit met oog voor kwaliteit en toegankelijkheid voor iedereen.
Om kennis te maken kan u gebruik maken van 2 gratis proeflessen.

De Leeuwse Turnkring is in de eerste plaats een Turnkring waar iedereen op zijn/haar tempo en volgens zijn/haar niveau tot zijn/haar ontspanning kan komen. In functie van de leeftijd wordt een waaier aan disciplines aangeboden die zowel pure ontspanning omvat, als ook diegenen kan boeien die zich technisch wensen te vervolmaken.

Peuter- en kleuterturnen / Zumba / Streetdance / Artistieke Gym / GymFRIS voor andersvaliden / Trampoline & mini-trampoline

Meer info: www.leeuwseturnkring.be

%d bloggers liken dit: