De-Lijn_omleidingenOUDENAKEN: – Vanaf maandag 1 september 2014 wijzigt tijdelijk het traject van de bussen van de Lijn 163 (Roosdaal – Lennik – Halle) wegens Rioleringswerken in de Brabantsebaan en werken op de Pelikaanberg en in de Frans Weyenbergstraat.

Niet-bediende haltes en alternatieven:
RITTEN VAN/UIT LEERBEEK, PAMEL EN LENNIK
– De haltes Sint-Laureins-Berchem – Weg naar Lennik, Kerk en Weg naar Halle worden niet bediend. Reizigers worden verwezen naar een tijdelijke halte in de Gaasbeekstraat ter hoogte van de Molenborrestraat.
– De haltes Sint-Laureins-Berchem – Brabants Trekpaard, Hazeveld en Oudenaken – Baasbergstraat worden niet bediend. Reizigers worden verwezen naar een tijdelijke halte in de Baasbergstraat ter hoogte van de Brabantsebaan.
– De haltes Oudenaken – Kerk, Rispen en Schamelbeek worden in de omgekeerde richting bediend. Door de omleiding komt de bus in de andere richting voorbij. Reizigers moeten dus aan de overkant van de straat de bus nemen!
– De halte Oudenaken – Brusselstraat wordt niet bediend. Reizigers worden verwezen naar de halte Oudenaken – Kerk.
– De haltes Oudenaken – De Pelikaan, Halle – Crispielstraat en Breedhout Kerk worden niet bediend. Reizigers worden verwezen naar Halle – Breedhout School.

RECHTSTREEKSE RITTEN VIA DE LENNIKSESTEENWEG
– De haltes Oudenaken – De Pelikaan, Halle – Crispielstraat en Breedhout Kerk worden niet bediend. Reizigers worden verwezen naar Halle – Breedhout School.
– De haltes Oudenaken – Weg naar Boeckhout, Elingen – Hallebaan en Kerk in de Hallebaan worden niet bediend. Reizigers worden verwezen naar de halte Elingen – Kerk in de Zwarte Molenstraat.

%d bloggers liken dit: