2014-07-28-kunstacademie-folderSINT-PIETERS-LEEUW: – Op dinsdag 2 september 2014 start het nieuwe schooljaar in de Leeuwse Kunstacademie: kinderen vanaf 6 jaar, jongeren, volwassenen met of zonder vooropleiding kunnen er terecht voor lessen waarnemingstekenen, tekenen naar levend model, schilderen, beeldhouwen, monumentale boetseerkunst en vele andere beeldende technieken.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de infosessie op dinsdag 2 september 2014 om 18 uur in de kunstacademie.

De leerlingen in de volwassenenateliers volgen een opleiding van 5 leerjaren.
Leerlingen zonder vooropleiding krijgen de 1ste twee leerjaren een algemene beeldende vorming die bestaat uit de vakken: waarnemingstekenen, modeltekenen, grafische technieken, schilderen en beeldhouwen. Leerlingen mét een vooropleiding starten vanaf leerjaar 1 in een zelfgekozen richting of techniek. In leerjaar 4 en 5 volgen de leerlingen wekelijks 2 u. kunstgeschiedenis.

LEERJAAR 1, 2, 3, 4 & 5
Op dinsdagavond, woensdagavond of vrijdagavond van 18u tot 21u30.
Op donderdagnamiddag van 13u30 tot 17u
Prijs Prijs: 202€ + 12€ materiaalkosten per trimester

kunstacademie_Sint-Pieters-LeeuwDe volwassenenateliers starten op dinsdag 2 september 2014.
Alle geïnteresseerden zijn welkom op een infosessie op dinsdag 2 september 2014 om 18.00u in de kunstacademie.
Tijdens de eerste twee weken van september worden er gratis kennismakingslessen georganiseerd voor volwassenen op dinsdag- en vrijdagavond van 18.00u tot 21.30u en op
donderdagnamiddag van 13.30u tot 17u.
De Leeuwse Kunstacademie is gehuisvest in de gerenoveerde vroegere jongensschool gelegen achter de bibliotheek in het dorpscentrum De Rink. Ruime parking beschikbaar.
Meer info: kunstacademie@sint-pieters-leeuw.be

Raadpleeg hier de nieuwe schoolbrochure met alle info omtrent het nieuwe schooljaar en inschrijvingen of vraag een exemplaar aan via kunstacademie@sint-pieters-leeuw.be.

%d bloggers liken dit: