zennetour_2014-2015REGIO: – Hét muziektraject van de regio Pajottenland & Zennevallei. Heb je een band? Zangtalent? Gitaarvirtuoos? Zennetoer geeft je een podium en coaching.

Laat je verrassen door de 8e editie van Zennetoer.
Je bent jonger dan 30 jaar en bent afkomstig uit de regio Pajottenland / Zennevallei? Of je band heeft een gemiddelde leeftijd lager dan 30 en jullie roots liggen in deze streek? Aarzel dan niet en zet je tanden in deze vernieuwde, verse editie van Zennetoer.
Voor 31 augustus moet je met een audiofragment inschrijven via vi.be

Na de inschrijvingen en demobeluistering worden 16 deelnemers geselecteerd voor de volgende ronde. Aan de hand van twee auditiemomenten op 20 en 21 september kiest de jury 6 kandidaten die vanaf dat moment intens worden begeleid doorheen de rest van het Zennetoertraject. Elk van deze 6 deelnemers geeft vervolgens een try-out voor coaches en publiek. Aan de hand van intensieve en persoonlijke bandcoaching worden deze 6 kandidaten klaargestoomd voor het finalemoment in januari 2015.

%d bloggers liken dit: