Vlaamse-RegeringVLAANDEREN / SINT-PIETERS-LEEUW: – Ben Weyts, minister van Mobiliteit en Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn in de nieuwe Vlaamse Regering, stelt Jeroen Tiebout (35) uit Sint-Pieters-Leeuw aan als woordvoerder en adviseur Vlaamse Rand.

Jeroen Tiebout behaalde diploma’s in de Bestuurskunde & Internationale Politiek (UGent) en een postgraduaat in de Bedrijfskunde (Leuven Business School of Economics). Hij begon zijn carrière als directieadviseur in het AZ Jan Portaels, om nadien aan de slag te gaan als manager bij de consultancy afdeling van EY. Hij zette zijn carrière verder als adviseur overheidsrelaties voor het directiecomité van de KBC-Groep.

In februari 2014 maakte hij de overstap naar de Kamerfractie van de N-VA als medewerker economie, banken en verzekering vanwaar hij nu het kabinet van minister Weyts vervoegt. Jeroen Tiebout zal eveneens optreden als adviseur Vlaamse Rand.

Jeroen Tiebout woont in Sint-Pieters-Leeuw, de gemeente waar hij ook actief is in het verenigingsleven en de lokale N-VA-afdeling.

%d bloggers liken dit: