SINT-PIETERS-LEEUW: – De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw heeft in de nacht van zondag op maandag na een achtervolging drie mannen gearresteerd die bezig waren met een inbraak te plegen in een bedrijf in Sint-Pieters-Leeuw. De vierde medeplichtige, de bestuurder van de bestelwagen, kon ontkomen.
De vier inbrekers waren op het dak van het bedrijf geklommen en via de dakkoepel het magazijn van het gebouw binnen geraakt. Daar verzamelden ze oa.portefeuilles en handtassen in grote zakken. Toen het alarm dan toch afging en de politie daarop toegesneld kwam, moest het viertal op de vlucht gaan. Volgens het parket lieten ze 23 zakken liggen in het magazijn en op het dak. Daarin zaten goederen met een totaalwaarde van meer dan 80.000 euro. Of de daders er in geslaagd zijn andere zakken mee te nemen, is nog niet gekend.
Het opgepakte drietal werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter met het oog op hun aanhouding.

%d bloggers liken dit: