SINT-PIETERS-LEEUW: – Dinsdagavond 3 juni 2014 organiseerde de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw zijn halfjaarlijkse infoavond rond diefstalpreventie in woningen.
2014-06-03-inbraakpreventieavond
Iedere inwoner van Sint-Pieters-Leeuw was welkom. Tevens werden alle slachtoffers van diefstal in woningen in Sint-Pieters-Leeuw van het laatste half jaar en de (ver)bouwers van een woning uitgenodigd. In totaal daagden een vijftigtal personen op. Alle aanwezigen kregen een uiteenzetting welke oranisatorische-, mechanische- en elektronische maatregelen er kunnen genomen worden om een woning beter te beveiligen tegen diefstal.

Enkele slachtoffers vroegen nadien om een persoonlijk advies om hun woning beter te beveiligen tegen inbraak.
De vrijwilligers (diefstalpreventie adviseurs) van de Leeuwse politiezone zullen ter plaatse gaan om de woning te bekijken en een vrijblijvend en gratis advies te geven over hoe bijvoorbeeld ramen, deuren of garagepoorten beter beveiligd kunnen worden.

De volgende infoavond is gepland op 21 oktober 2014 in het kasteel van Coloma.

Indien jij in Leeuw woont en ook wil weten of je woning goed beveiligd is, dan kan je steeds de preventie adviseur van de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw contacteren : Marc De Baeremaeker : 02/359 99 55

%d bloggers liken dit: