SINT-PIETERS-LEEUW: – Het college van burgermeester en schepenen van Sint-Pieters-Leeuw ontving The Friendship Force of Hobart (Tasmanië) in Cultuurcentrum Coloma.
2014-05-19-The Friendship-Force-of-Hobart-visit_sint-pieters-leeuw
Deze vereniging is een wereldwijde organisatie met afdelingen in 60 landen, verspreid over vier continenten. Door het organiseren van “uitwisselingen” proberen zij mensen uit verschillende landen met elkaar in contact te brengen. Zo ontving the Friendship Force of Brussels-Pajot deze week de leden uit Hobart (Tasmanië). Samen met hun Australische vrienden bezochten zij tal van Belgische trekpleisters. In het Colomakasteel proefden zij van de plaatselijke streekproducten: Geuze, Kriek en Vlezenbeekse aardbeien overgoten met chocolade. Aansluitend genoten de gasten van een rondleiding met gids doorheen de rozentuin.
Meer info over  the Friendship Force :www.friendshipforce.org

%d bloggers liken dit: