2011-06-05-kijk-ik-fiets_01RUISBROEK: – Leer je kind fietsen op 2 wielen met behulp van enkele nuttige tips en ervaren monitoren. Op  zondag 1 juni 2014 in de voormiddag in de sporthal van Ruisbroek.
Voor kleuters van 4 tot 8 jaar.

Fietsen is het heerlijkste wat er is … vooral als niemand je moet helpen !
Daarom organiseert de Sportregio Zuidwest Rand in samenwerking met de sportdienst van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw op zaterdag 1 juni 2014 een fietsvoormiddag in Ruisbroek. Alle kinderen vanaf 4 jaar, die reeds vlot kunnen fietsen met steunwieltjes, zijn van harte welkom aan Sporthal AJ Braillard om samen met hun ouders de stap te zetten naar het zelf fietsen. Onder aanmoediging van een ervaren sportbegeleider zullen er verschillende oefeningen gedaan worden waarbij stapsgewijs aangeleerd wordt om helemaal alleen te fietsen.

Zin om eindelijk van die steunwieltjes af te zijn en net zoals ‘de groten’ te kunnen fietsen? Breng één volwassen begeleider mee, je eigen fiets (zonder steunwieltjes), je fietshelm en schrijf je zo snel mogelijk in!

Meer info: 02 334 21 61 – sportdienst@sint-pieters-leeuw.be
Adres:Sportlaan 11, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: