fietsersbond_Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – Wil je ook graag een fietsvriendelijker Sint-Pieters-leeuw? Deel je ervaring en kom naar de “Fietsers steken koppen bij elkaar avond” op dinsdag 29 april 2014 om 19.30 uur in café De Grove. Ben je een dagelijkse, recreatieve, woon-werk, woon-winkel of woon-school fietser, iedereen welkom.

Sint-Pieters-Leeuw heeft de laatste jaren vast wel aandacht gehad voor fietsverkeer. Maar Leeuw is zeker geen modelgemeente wat fietsbeleid betreft. En daar willen Veerle Van Dromme en Raf De Ryck iets aan doen. Dagelijks binnensmonds morren heeft geen zin, samen er iets proberen aan te doen wel.

Tijdens “Fietsers steken koppen bij elkaar in Leeuw” wordt uitgelegd hoe fietsers op het gemeentelijk beleid kunnen wegen en wordt getoetst of nog mensen de handen uit de mouwen willen steken om Leeuw fietsvriendelijker te maken. Veerle en Raf willen graag een Fietsersbondafdeling Sint-Pieters-Leeuw opstarten.

Info: Veerle Van Dromme gsm 0494 341 669 – Raf De Ryck gsm 0476 488 562
Praktisch: dinsdag 29 april – 19.30 u in cafe De Grove – Jan Vanderstraetenstraat 157, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: