2013-05-07-Colomakasteel_Sint-Pieters-Leeuw_lenteSINT-PIETERS-LEEUW: – Zondag 4 mei 2014 om 11.00 uur nodigt de Daenskring alle muziekliefhebbers uit voor het jaarlijks aperitiefconcert. Dit jaar speelt op de Rosezolder van het Colomakasteel het Trio Cassiman.

Emmy, Jean -Jacques en Guido Cassiman, een zus en twee broers blikken met oude folksongs, negro spirituals en eigen nummers van Guido terug op hun rijk gevulde carrière. Daarnaast laten ze ons ook even proeven van hun nieuwe cd “ Benevolente”.Bassist Marc Van Garsse zorgt voor een mooie omlijsting van hun samenzang.
Vele muziekliefhebbers waren blij verrast dat het trio er terug staat en de Daenskring is dan ook gelukkig ze op 4 mei te kunnen presenteren in het Colomakasteel.
Kaarten vooraf: 8 euro, aperitief inbegrepen. Kassa 10 euro.
Reserveren bij de Daenskring 02/356.20.36 of 02/380.29.59 ook bij het bestuur van de meewerkende verenigingen, De Gezinsbond en Markant.

%d bloggers liken dit: