DIEFSTAL-INBRAAKSINT-PIETERS-LEEUW: – De lokale politie Sint-Pieters-Leeuw, bijgestaan door studenten van de politieschool hebben dinsdag 15 april 2014 op diverse grote parkings een nieuwe actie “klinkentrekken” uitgevoerd. Deze acties kaderen in haar project om het aantal diefstallen uit voertuigen te doen dalen.

Politie Sint-Pieters-Leeuw: ‘Tijdens deze actie werden 70 voertuigen gecontroleerd en werd alweer vastgesteld hoe nonchalant sommige eigenaars zijn. Voertuigen worden niet afgesloten achtergelaten op de parkings en kostbare voorwerpen worden zomaar zichtbaar achtergelaten in het voertuig. In dergelijke omstandigheden lijkt het alsof een potentiële dief zich in een speeltuin bevindt.
De lokale politie vraagt met aandrang om zo veel mogelijk het voertuig af te sluiten en voorwerpen als GPS, fototoestel en handtassen niet zichtbaar in het voertuig achter te laten. Dit kan u als burger en ons als politiedienst een enorme dienst bewijzen.’

Nog enkele tips om dieven geen kans te geven: https://besafe.ibz.be/Publications/Voorkom%20diefstal%20uit%20je%20auto%20!.pdf

%d bloggers liken dit: