SINT-PIETERS-LEEUW:- Dance O Mania begon goed aan het nieuwe seizoen. De starkids behaalden de 1e prijs en de ministars de 2e prijs in hun categorie.

Zondag organiseerde de Gymnastiek Federatie de eerste danswedstrijd van het seizoen. 460 gymnasten uit 12 clubs dansen in het cultureel centrum ‘Het Perron’ in Ieper voor de verschillende prijzen in de categorieën ‘Trends’ en ‘Jazz’ van het A-niveau.

In de categorie: A Jeugd Trends werden de  ministars van Dance O’ Mania ( Leeuwse turnkring) 2de met hun optreden “We’re going down” ze kregen van de jury 73,666 punten op samenstelling, 79,500 op uitvoering wat hen een totaal opleverde van 153,166.
2014-02-16-mini-stars 2014-02-16-star-kids
De Star Kids behaalden in hun categorie de eerste plaats, PROFICIAT!

Dance O’Mania is de wedstrijdgroep, binnen de Leeuwse Turnkring, die in 2000 het levenslicht zag.
Deze groep bestaat uit de starkids, ministars en superstars.
Meer info via: www.leeuwseturnkring.be

%d bloggers liken dit: