2013-11-11-jaarmarkt_Sint-Pieters-Leeuw (04)SINT-PIETERS-LEEUW: – Fifty-One Sint-Pieters-Leeuw Coloma organiseerde in 2013 een aantal fondsenwervingsevenementen om sociale projecten te ondersteunen zoals een kaasbuffet, champagneverkoop, deelname aan de jaarmarkt in Sint-Pieters-Leeuw, enz,…

Zij hebben nu drie cheques overhandigd: aan de VZW De Poel 4.000 euro, aan het Revalidatiecentrum lnkendaal 1.000 euro voor de aanleg van een therapeutische tuin en aan Ziekenzorg Zuun 500 euro.

In de loop van vorig jaar ter gelegenheid van hun 200ste statutaire vergadering kregen zij professor Christine Van Broeckhoven op het spreekgestoelte. Ruim 127 personen kwamen luisteren naar haar toespraak over de Ziekte van Alzheimer. De netto-opbrengst van dit evenement -1.000 euro – ging naar de Stichting Alzheimer Onderzoek.
Nog verleden jaar schonken zij 150 euro aan een Halse jongerenbeweging , 250 euro aan De Poel (voor de organisatie van een wijndegustatie) en gingen zij met 30 mensen met een beperking van De Poel naar de jaarlijkse Dag in de Zoo (ditmaal in Planckendael).

Het nieuwe bestuur van deze serviceclub bestaat in 2014 uit Albert Speeckaert (voorzitter), Luc Van ruysevelt (ondervoorzitter), Roland Demol (secretaris), Filip Touchant (penningmeester) en William Moons (protocolchef).

%d bloggers liken dit: