2011-02-25-cultuurprijs_02SINT-PIETERS-LEEUW: – Wil je graag betrokken worden bij de studie naar de haalbaarheid van een nieuwe culturele infrastructuur in de Zuidwestrand? Ben je bereid enkele avonden in te plannen om het traject te volgen?
Dan ben je van harte welkom op de eerste bijeenkomst op maandag 25 november 2013 van 20.00 tot 22.00 uur in de theaterzaal van de Merselborre.

Het expertenbureau dat de studie uitvoert, zal er – in samenwerking met de opdrachtgevers, zijnde de gemeentebesturen van Sint-Pieters-Leeuw en Lennik – een panelgesprek organiseren met vijf interessante sprekers uit de cultuurwereld in Vlaanderen. Dit panelgesprek zal elke geïnteresseerde informatie aanreiken om nadien deel te nemen aan inspraak- en informatievergaderingen.

Alle geïnteresseerden uit Sint-Pieters-Leeuw en Lennik, alsook de vakmensen uit de regiowerking van Vlabr’ accent die aanwezig zijn op deze startbijeenkomst, kunnen nadien het verdere traject meemaken. Alleen wie deze startbijeenkomst bijwoont kan betrokken blijven bij het verdere traject.

De deskundigen tijdens het panelgesprek zijn:

  • Paul Sergier, directeur Vlaamse Cultuur- en Gemeenschapscentra;
  • Jerry Aerts, directeur De Singel Antwerpen;
  • Gunther Broucke, directeur Brussels philharmonic;
  • René Gelade, directeur CC Hasselt;
  • Christine Van de Steene, 10 jaar ervaring als domeinverantwoordelijke Cultuurcentra bij het Vlaams Agentschap voor Sociaal-Cultureel werk.
%d bloggers liken dit: