SINT-PIETERS-LEEUW: – Eind december heeft in het centrum van de gemeente de Eerste kersthappening plaats, gecombineerd met de 3de uitgave van de kerstcorrida.

2011-12-17-Kerstcorrida_02Op vrijdagavond 27 december 2013 vindt voor de derde maal de loopwedstrijd “Leeuwse Kerstcorrida” plaats met dit jaar een parcours door het Coloma Park. Het is een evenement georganiseerd door vzw Renkoekoek in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst, Chiro Snoopy en joggingclub Leeuwerik. Zowel kinderen, jongeren als volwassen kunnen zich inschrijven voor vijf euro per persoon. Bij de corrida voor volwassenen gaat het om een aflossingsteam van drie personen voor een afstand van twaalf kilometer. Meer informatie vind je op de website van vzw Renkoekoek.

bibliotheek_Sint-Pieters-LeeuwOok in Sint-Pieters-Leeuw kan je dit jaar voor het eerst een bezoek brengen aan een gezellig Kerstdorp met een zestiental houten chalets. Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 december kan je vanaf 17.00 uur terecht op de parking voor en achter de hoofdbibliotheek.

De Leeuwse handelsverenigning Rink Rond Leeuw en tal van erkende Leeuwse verenigingen zullen aan deze Kersthappening deelnemen en leuke kerstartikelen, lekkere feesthapjes en verrassende kerstdrankjes verkopen.
Daarnaast zal de wekelijkse vrijdagmarkt op 27 december vanaf 17.00 uur omgedoopt worden tot een speciale kersteditie.

%d bloggers liken dit: