2013-07-19-infobrochure_OCMWSINT-PIETERS-LEEUW: – De gemeente verdeelt vandaag via de post een infobrochure over het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw.

OCMW Voorzitter Paul Defranc: ‘ Het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw wil dicht bij de mensen staan. Verspreid over de deelgemeenten hebben we drie dienstencentra, een Sociaal Huis met een sociale dienst en een breed aanbod aan thuiszorgdiensten, een nieuw woonzorgcentrum en een residentie met 15 serviceflats. In deze brochure maakt de lezer kennis met onze diensten.
Wilt u meer weten, neem dan contact op of kom naar een activiteit. U bent van harte welkom, als vrijwilliger, bezoeker of hulpzoeker.’

Meer info over OCMW Sint-Pieters-Leeuw: –  www.ocmw-sint-pieters-leeuw.be

OCMW Project in de kijker:
Vorig Schooljaar, 2012-2013, startte het OCMW Sint-Pieters-Leeuw een project om de taal- en generatiekloof in de gemeente te verkleinen. “10 voor taal voor allemaal” heet het project, waarbij lagere schoolkinderen en senioren elkaar ontmoeten tijdens laagdrempelige activiteiten (zie coverfoto van de nieuwe infobrochure). Wegens succes en belangstelling breidt het project uit.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder