SINT-PIETERS-LEEUW:  – De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw organiseert op dinsdag 11 juni 2013 om 20.00 uur voor alle inwoners van Sint-Pieters-Leeuw een infoavond inbraakpreventie in woningen.

Iedereen is welkom in Cultuurcentrum Coloma, Joseph Depauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw.

Aan de hand van een powerpoint presentatie worden er een heleboel tips gegeven door de Leeuwse inbraak preventieadviseur om een woning beter te beveiligen. De aanwezigen kunnen ook heel wat didactisch materiaal (sloten,…) bekijken. Na de presentatie kunnen de aanwezigen hun vragen stellen i.v.m. inbraakbeveiliging en andere politionele zaken.

.
U kan altijd gratis beroep doen op de Leeuwse inbraakpreventie adviseur om samen te overlopen wat er kan verbeterd worden aan de beveiliging van uw woning. Een veilige woning is geen overbodige luxe. U beveiligt uw woning beter nog voor het te laat is. De ervaring van personen wie het reeds overkwam, leert ons dat we beter voorkomen dan genezen.

Denkt u eraan om uw woning beter te beveiligen,
aarzel niet de diefstalpreventieadviseur van de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw te contacteren om een afspraak te maken.

preventiefolder veilig wonen:www.lokalepolitie.be/sites/5414/images/downloads/preventie/veilig_wonen.pdf

Meer info :  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw – 02 371 22 28  –  info@polleeuw.be

%d