SINT-PIETERS-LEEUW: -Tijdens Leeuw Rinkt had aan de kunstacademie de jaarlijkse proclamatie plaats. Terwijl men in  de gebouwen van de kunstacademie zelf kon gaan kijken naar de werken die de kinderen tijdens dit academiejaar gerealiseerd hebben.
Nadien zorgde de volwassenafdeling Open Atelier voor de jaarlijkse barbecue.
2013-06-01-tentoonstelling-jeugdateliers-kunstacademie
Patrick Huybrechts, directeur Kunstacademie: ‘Ik ben trots op onze kinder- en jeugdafdeling want ieder weekend komen ze hier reeds vanaf 09.00 uur s’ morgens ja laat ons het maar zeggen “werken” met kunst. Dit schooljaar hadden we hier in de kunstacademie en in de wijkafdelingen samen 230 jongeren die actief bezig waren!

2013-06-01-tentoonstelling-jeugdateliers-kunstacademie-animGunther Coppens, schepen van onderwijs: ‘ Ik heb net de tentoonstelling bezocht en ben zeer enthousiast na wat ik gezien heb. Al deze jongeren hebben echt gewerkt aan kunst en ik ben aangenaam verrast met de resultaten die ik zag. Ik wil van de gelegenheid dan ook gebruik maken om alle leerkrachten te bedanken voor hun inzet om al deze kunst met de jongeren te realiseren.’
2013-06-01-tentoonstelling-jeugdateliers-kunstacademie-diploma-anim-2

%d