SINT-PIETERS-LEEUW: -Zondag 26 mei 2013 heeft één inspecteur van de interventiedienst van de politie van Sint-Pieters-Leeuw een controleronde gehouden naar de visvangst op het grondgebied van Sint-Pieters-Leeuw.


Aan het kanaal Brussel-Charleroi werden 7 personen aangetroffen dewelke aan het vissen waren. Zij waren allen in regel met hun noodzakelijke vergunning.

De politie vertelt: ‘De vissers zelf waren zeer tevreden dat wij ons hiervoor inspannen. Verder heeft onze inspecteur controle uitgevoerd aan de wachtbekkens van de Zuunbeek in de Slesbroekstraat en de Victor Nonnemansstraat. Daar werden geen vissers aangetroffen. Dit is ook goed nieuws want op deze plaatsen mag er tot 31 mei nog niet gevist worden.

Toch niet helemaal pluis
Tijdens de patrouille langs het kanaal, vond de inspecteur wel de resten van vissen dewelke ter plaatse gefileerd waren. Dit is absoluut verboden. Wanneer u tijdens het vissen zo een zaken ziet, of merkt u vissers op waarvan u denkt dat er iets niet pluis is, kan u steeds de politie diensten contacteren op het nummer 02/371.22.28.
Zij zullen onmiddellijk in de mate van de beschikbaarheid van onze mensen, iemand langs sturen.

Meer info :  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw – 02 371 22 28  –  info@polleeuw.be

%d