2013-05-08-up-with-people_persvoorstellingRUISBROEK: – De gemeente Sint-Pieters-Leeuw heeft besloten een shuttlebus in te leggen voor het concert op 1 mei 2013 van Up with People in Ruisbroek.

Het concert zal doorgaan in de sporthal A.J. Braillard en omdat deze parking niet groot genoeg is en omdat er in de omliggende straten niet genoeg parkeermogelijkheden zijn, wordt er een shuttlebus voorzien.

2013-05-01-flyer-up-with-people_optreden_RuisbroekDe shuttlebus wordt verzorgd door Bell Tours en zal rijden op 1 mei 2013 vanaf 18u15 tussen de parking van Carparc Beersel (= tweedehandsautomarkt – Jozef Huymanslaan 107, 1651 Lot) en de sporthal.
Bovendien is deze shuttledienst helemaal gratis.

Informatie en reservaties: www.upwithpeople.org/SPL


Zie ook ons artikel over de persvoorstelling van 8 april 2013 – KLIK HIER


politie_PZ_Sint-Pieters-LeeuwPolitiezone Sint-Pieters-Leeuw deelt mee:
Het concert door Up With People project (UWP) kan de nodige drukte en verkeershinder met zich meebrengen, daarom wensen onze diensten de aandacht te vragen voor volgende richtlijnen.

WIJZIGING RIJRICHTING + PARKEERVERBOD:
Er wordt een wijziging voorzien in de rijrichting van de Wandelingstraat en de Beemdstraat.
Deze worden gedurende het evenement ingericht als éénrichtingsstraat ingericht.
Langsheen deze weg geldt een algeheel parkeerverbod! Foutparkeerders riskeren dat hun voertuig wordt getakeld conform art. 4.4 van de wegcode.

PARKING:
Gelet op de beperkte capaciteit van de parking ter hoogte van de sporthal, wordt er op de J.Huysmanslaan te Lot, op de parking van de automarkt plaats voorzien voor ongeveer 700 voertuigen.
Er wordt tussen deze parking en het evenement een GRATIS shuttlebus ingelegd, uitgaande van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.
Wij vragen met aandrang om gebruik te maken van deze parking!

%d