SINT-PIETERS-LEEUW: – Gisteren zakte er aardig wat volk af naar de info-avond van sp.a Sint-Pieters-Leeuw voor de groepsaankoop van gas- en elektriciteit in de Babbelaar te Ruisbroek.
2013-03-14-spa-samenaankoop
Kurt Annendijck, secretaris van sp.a Sint-Pieters-Leeuw: “Dit is al het derde jaar dat we een groepsaankoop organiseren en we merken dat er nog geen sleet op komt. Het aantal mails, telefoontjes over deze groepsaankoop neemt alsmaar toe. Vandaar dat we in Ruisbroek een info-avond organiseerden.”Het concept is simpel: je schrijft je in voor een groepsaankoop van elektriciteit en/of gas, wij organiseren een groepsaankoop. Eind mei, begin juni sturen we je dan een mail of brief met de prijs die we verkregen hebben. Het is pas op dat moment dat je moet beslissen of je de overstap doet of niet. Er is dus geen enkele verplichting aan verbonden. Wie geïnteresseerd is kan een kijkje nemen op http://www.samenstroom.be of contact opnemen met Kurt Annendijck op 0479/56.47.98.Voor wie er niet bij kon zijn: volgende maandag is er nog een infoavond in Halle: De Mouterij’ (ingang links van de taverne, eerste verdiep), Meiboom 20, 1500 Halle

%d