2013-03-06-SamenstroomSINT-PIETERS-LEEUW: – Dit voorjaar slaan sp.a Sint-Pieters-Leeuw, iChoosr, ABVV Vlaams-Brabant en de Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant opnieuw de handen in elkaar. De vierde editie van de samenaankoop groene stroom en gas krijgt ook dit jaar een grote publiciteitscampagne om zoveel mogelijke geïnteresseerde gezinnen te laten deelnemen.

Ook dit jaar blijft de succesformule van de samenaankoop ongewijzigd. Iedereen met een gas- en/of elektriciteitsmeter kan vrijblijvend deelnemen aan de samenaankoop. Elke deelnemer ontvangt na de veiling een vrijblijvende offerte van de winnende leverancier. Hierop krijgt de deelnemer een maand de tijd om het aanbod te accepteren.

Vorig jaar namen in totaal maar liefst 29.610 gezinnen deel aan de derde editie van samenstroom. Meer dan de helft (15.281 gezinnen, 51.6%) van hen stapte over naar een goedkoper, groener energiecontract.

Kurt Annendijck,  sp.a : “Ook in onze gemeente was samenstroom een succes, onderhand wordt de groene samenaankoop dan ook een heuse traditie. In onze gemeente namen maar liefst 266 gezinnen deel. 141 van hen stapten finaal ook over.

Op 13 maart 2013 om 20u organiseert sp.a Sint-Pieters-Leeuw een infoavond over deze groepsaankoop in de Babbelaar, Kerkplein 3 te 1602 Ruisbroek.

Iedereen kan nu al opnieuw inschrijven via www.samenstroom.be. Deelnemers ontvangen midden mei dan hun vrijblijvende offerte.

Meer info: Kurt Annendijck, kurt.annendijck@s-p-a.be of 0479/56.47.98

%d