ideekids_logoSINT-PIETERS-LEEUW: – Op kamp met Idee Kids? Dat is elke dag spelen, creatief zijn en dingen ontdekken. Elk dag een verrassend avontuur vol spannende thema’s, knotsgekke workshops … daar staan de ideekidskampen voor!
Voor wie: Alle kinderen van 3 tot en met 9 jaar.
Paasvakantie: 02/04/2013 – 05/04/2013 (4 dagen):

van 3 tot 6 jaar speelstad:
Welkom in de speelstad! Dit is een plek waar je naar hartelust kan rollen, rennen, springen en spelen. We maken zelf nieuwe spelletjes die je daarna ook thuis verder kan spelen. Nergens kan je je zo goed actief en creatief uitleven als in Speelstad!
van 6 tot 9 jaar allemaal artiest:
Tijdens deze kampweek kruipen we het podium op. We roepen, fluisteren, brullen, zingen,  schreeuwen en vertellen verhalen. We maken een grappig decor, leren grimeren en maken knotsgekke verkleedkleren… niet te missen.

Van 9.00 tot 16.00 uur, opvang van 8.00 tot 18.00 uur.
Kostprijs?
60,00 euro voor paasvakantie.
75,00 euro voor zomervakantie.
Inschrijvingen en informatie? jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be – 02 370 28 80.
Aantal plaatsen beperkt (15 deelnemers per leeftijdsgroep).

%d bloggers liken dit: