SINT-PIETERS-LEEUW : –  Verschillende zelfstandige ondernemers meldden aan de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw  dat reclameronselaars handelaars in onze gemeente (herhaaldelijk) contacteren met het verzoek een advertentie te plaatsen in een gemeentelijke infogids die zij in samenwerking met het gemeentebestuur zouden uitbrengen. Deze informatie klopt niet!

Deze firma’s proberen op frauduleuze wijze advertenties te ronselen. Langs deze weg wil de lokale politie alle zelfstandige ondernemers waarschuwen voor dergelijke praktijken en raadt hen aan steeds te vragen naar de legitimatie- of geloofsbrief van het gemeentebestuur. Wanneer een vertegenwoordiger langskomt voor advertering in de gemeentegids, moet deze steeds een legitimatiebrief van het gemeentebestuur kunnen voorleggen. In geval van twijfel bij een bezoek van vertegenwoordigers van onbekende uitgeverijen van gidsen of stratenplannen, of een telefonische contactname voor advertering in één of andere gids of website, kan u dit melden aan de gemeentelijke dienst Communicatie (02 371 63 21 – info@sint-pieters-leeuw.be) of aan de politie (02 371 22 28 – info@polleeuw.be).

Meer info :  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw – 02 371 22 28  –  info@polleeuw.be

%d bloggers liken dit: