De Lijn bus 170 in Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – Dinsdagmorgen was er een controleactie op de bussen van Lijn 170.
20 mensen werden betrapt op zwart rijden.

Veiligheid op het openbaar vervoer blijft voor de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw en de vervoersmaatschappij De Lijn een prioriteit. Om die veiligheid te bewerkstelligen, voeren de controle-beambten van de Lijn en de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw op geregelde tijdstippen controle-acties uit. De reiziger van en naar Brussel te brengen en dit in alle comfort te brengen staat hierbij centraal.

Dinsdag 09 oktober 2012 tussen 07u00 en 09u00 werd een dergelijke actie gevoerd op de buslijn 170. In de richting van Brussel werden 11 bussen aan een controle onderworpen. 639 reizigers werden gecontroleerd, spijtig genoeg werden 20 reizigers betrapt op fraude en rijden zonder geldig vervoersbewijs. Een persoon bleek niet in regel te zijn met vreemdelingenwetgeving en werd bestuurlijk aangehouden. Hij kreeg het bevel om het grondgebied te verlate.

%d bloggers liken dit: