VLEZENBEEK: – Zaterdag bezocht Minister-President Kris Peeters het bedrijf bvba Van Laethem (beter bekend onder de merknaam Bell’aroma) op de Postweg te Vlezenbeek. Het bedrijf is Europees martktleider wat betreft verse kruiden en eetbare bloemen.
Na het bedrijfsbezoek ging de Minister-President in dialoog met ondernemers uit de streek.

 
De minister kreeg eerst een rondleiding doorheen het administratieve gedeelte van het bedrijf. Daarna bezocht hij samen met de andere aanwezige gasten de serres. Waar ze ook regelmatig verschillende kruiden en bloemen proefden.
 Na het bedrijfsbezoek sprak de minister-president over het klimaat voor ondernemers in Vlaams-Brabant. Hij benadrukte vooral dat het klimaat in Vlaams-Brabant bij het beste van Vlaanderen is. Ook de overlevingsgraad van startende ondernemers is hoog in Vlaams-Brabant.

Meer info over Bellaroma kan u zien in onderstaand bedrijfs-filmpje:

%d